top of page

Viskningen

cover-viskningen.jpg
VISKNINGEN är en romantisk detektivroman. Tessa får en nyckel och en viskning från en döende man och det drar in dem i en skattsökarjakt. Men det visar sig vara fler som är ute efter skatten och det blir allt farligare.

"Hon hörde inte utan försvann in och bussen for iväg innan jag han fram. Men jag gav inte upp utan sprang efter så fort jag kunde och viftade med armarna och till sist såg jag bromsljusen tändas och bussen stannade. När jag kom fram öppnades dörren och jag klev på. Jag var tvungen att betala en biljett innan jag kunde fortsätta in. Det var en dyr biljett, tänkte jag medan jag gick nerför gången tills jag fick se henne sitta hopkurad med händerna för ansiktet.

- Kom, sa jag och höll upp armarna, när jag satt mig jämte henne.

- Emil, sa hon förvånat.

Men sedan brast det och hon flög in i min famn och grät.

- Älskade Tessa, sa jag och strök över hennes blonda hår."

 

"Då hörde vi en låg knall och ett svischande läte och sedan såg vi mannen ramla ner mot oss. Jag drog snabbt undan Tessa och vi undgick att bli träffade av kroppen. Hon skrek igen när vi såg ett hål i mannens huvud där blod sipprade fram och håret reste sig på huvudet på mig själv. Tessas ben vek sig och hon drog mig med sig ner på marken medan tankarna snurrade i mitt huvud. Vem sköt dansken?"

Recensioner

 

Bookmate: Nilla

"Kunde inte sluta läsa...härligt och spännande berättat."

Boookmate: Tessa

"Spännande, rolig, sexig ....riktigt bra"

Bookmate: Anna

"Jättebra!!"

bottom of page