Elena

 
ELENA är en romantisk detektivroman. Den handlar om en ordinär medelålders man från Växjö som blir blixtförälskad i en sydamerikansk skönhet med ett mörkt förflutet och så småningom leder det till hans livs äventyr i en främmande kontinent.​

​"Nu slog det blixtar mellan dem och Lena brydde sig inte om att badrocken delat sig så att Klas såg hennes vita spets-bh. De gled ihop med huvudena och sakta, sakta sökte de varandras läppar. Äntligen kysstes de, lite försiktigt först med undan för undan mer passionerat, och deras tungor möttes i en dans. Lenas hand smekte hans nacke innan hon drog den ner mot hans bröst samtidigt som Klas ivrigt smekte hennes midja och höft utanpå badrocken." 

 

"Jag stod och funderade på om jag skulle springa iväg och gömma mig när jag plötsligt hördes ett skott och sedan mammas förtvivlade skrik. Nu kunde jag inte stanna utan sprang mot huset men innan jag kommit fram hördes ett skott till. Jag rusade fram och såg mamma och pappa ligga i en blodpöl och jag lade mig på knä jämte dem och skrek ut min förtvivlan."

Recensioner

 

Ann-Brith Wallman

♥♥♥♥♥

"Bra"

Bookmate: Anna

"Början erotisk, fortsättningen spännande"

Boookmate: Tessa

"Bra"

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2023 by Tommy Lennartzon

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now