Mina romaner

Här kan du läsa några utdrag från mina romaner och om du är nyfiken kan du provläsa de första kapitlen på nästa sida.

Om du sedan vill läsa vidare så klicka på KÖP HÄR, så kommer du till en sida där du kan betala och ladda ner.

 

 
ELENA

 

"Nu slog det blixtar mellan dem och Lena brydde sig inte om att badrocken delat sig så att Klas såg hennes vita spets-bh. De gled ihop med huvudena och sakta, sakta sökte de varandras läppar. Äntligen kysstes de, lite försiktigt först med undan för undan mer passionerat, och deras tungor möttes i en dans. Lenas hand smekte hans nacke innan hon drog den ner mot hans bröst samtidigt som Klas ivrigt smekte hennes midja och höft utanpå badrocken." 

 

"Jag stod och funderade på om jag skulle springa iväg och gömma mig när jag plötsligt hördes ett skott och sedan mammas förtvivlade skrik. Nu kunde jag inte stanna utan sprang mot huset men innan jag kommit fram hördes ett skott till. Jag rusade fram och såg mamma och pappa ligga i en blodpöl och jag lade mig på knä jämte dem och skrek ut min förtvivlan."
LINDA

 

​ "Klas uppbådade sina sista krafter och tryckte till samtidigt som Elena också tryckte på med händerna och äntligen välte stenen. Hon var först att kliva över stenen och bländades av ljuset när hon kom ut. Efter kom Klas och kisade med ögonen. De såg en grupp låga träd runt hålan de kom ut i och genom stammarna såg de en dalgång.

När Klas tog ett steg framåt snubblade han över något och det hördes ett gnyende från marken. Han trodde han trampat på något djur men när han såg ner såg han en kropp i fosterställning.

- Det ligger någon här, sa han förbluffat."

 

 "Plötslig hördes en smäll och ett vinande.

- De skjuter, skrek Klas. Ner på golvet!

Klas hukade sig ner medan de andra försökte krypa ihop på golvet.

- Jag såg en låda spik i bagaget, sa Kasim. Jag ska försöka få tag på den.

Snart hade de kört förbi huset där de bodde för Klas vågade inte stanna och svänga in. Kasim hade fått upp ett hål i klädseln vid armstödet i mitten och stuckit in armen och kände med handen. Ännu några skott svischade förbi och Klas såg att de inte var långt bakom. Kasim kände äntligen spiklådan med fingertopparna och lyckades dra den närmare så han fick fatt om den och tog in den genom hålet. Då splittrades bakrutan och tjejerna skrek. Klas kände det svida till i högerarmen men brydde sig inte utan koncentrerade sig på körningen."

 
 
BORTFÖRDA
 

"När jag klivit av spårvagnen såg jag tre svartmuskiga män sitta på en bänk. De stirrade oblygt på mina ben där jag kom i kort kjol. Jag skyndade mig förbi och gick raskt mot mitt hyreshus med en krypande rädsla i maggropen. Och när jag tittade bakåt såg jag männen följa efter. Då blev jag riktigt rädd och började springa men snart hörde jag springande steg närma sig. Jag sprang för livet med blev upphunnen mittför parken. När de tog tag i mig skrek jag, men en av männen satte sin hand för min mun så det blev bara ett gnyende. Jag sprattlade och skrek när de drog in mig bland buskarna och tryckte ner mig på marken....."

 

 

"Sedan klev hon upp ur diket och trippade mot vakten medan hon gnydde.

- Help me please, sa hon och pekade på snigeln på foten.

Vakten bara gapade och stirrade på den nakna vackra kroppen och inte förrän hon var framme tittade han ner på foten hon pekade på. Det var tillräckligt för att Elena skulle hinna svinga klänningen med sten mot hans bakhuvud. Hon träffade perfekt och vakten stöp i backen utan ett ljud. Bara jag inte slog ihjäl honom, tänkte hon medan hon lossade repet från klänningen och snabbt knöt ihop vaktens händer bakom ryggen...."

 
VISKNINGEN

"Hon hörde inte utan försvann in och bussen for iväg innan jag han fram. Men jag gav inte upp utan sprang efter så fort jag kunde och viftade med armarna och till sist såg jag bromsljusen tändas och bussen stannade. När jag kom fram öppnades dörren och jag klev på. Jag var tvungen att betala en biljett innan jag kunde fortsätta in. Det var en dyr biljett, tänkte jag medan jag gick nerför gången tills jag fick se henne sitta hopkurad med händerna för ansiktet.

- Kom, sa jag och höll upp armarna, när jag satt mig jämte henne.

- Emil, sa hon förvånat.

Men sedan brast det och hon flög in i min famn och grät.

- Älskade Tessa, sa jag och strök över hennes blonda hår."

 

"Då hörde vi en låg knall och ett svischande läte och sedan såg vi mannen ramla ner mot oss. Jag drog snabbt undan Tessa och vi undgick att bli träffade av kroppen. Hon skrek igen när vi såg ett hål i mannens huvud där blod sipprade fram och håret reste sig på huvudet på mig själv. Tessas ben vek sig och hon drog mig med sig ner på marken medan tankarna snurrade i mitt huvud. Vem sköt dansken?"

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2023 by Tommy Lennartzon

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now