top of page

Gemini

coverGemini.jpg
Den här berättelsen har både en mörk och en ljus sida. Vi följer en brottsling på samma gång som vi följer de som försöker avslöja honom.
Efter ett hemskt brott i deras lilla stad blir en högstadielärare arresterad på goda grunder. Men hustrun som är övertygad om att han är oskyldig försöker få fram sanningen med hjälp av en ung juridikstuderande.

Carina sov knappt en blund på natten och bara låg och snurrade och funderade på hur detta kunde hända. Hon visste ju att Anders inte kunde ha något med mordet att göra. Är det någon som vill sätta dit honom för något han inte gjort. Hon slumrade till frampå morgonen och vaknade med ett ryck och kände på andra sängen. Men där var fortfarande tomt. 

Han hade cyklat omkring i över en timma när han fick se en tjej komma ut från ett hus och han blev genast alert. Fort  ställde han ifrån sig cykeln och gömde sig och hoppades hon skulle komma åt hans håll. I en ficka hade han lite kokain och han tog lite på fingret och tryckte in i näsan. Sedan spände han kameran på huvudet och drog på sig handskarna och när han såg henne närma sig gjorde han sig beredd. Där fanns ett ställe bakom ett garage där han skulle kunna dra med sig henne. Han höll andan och när hon just passerat honom rusade han fram bakom henne och tryckte en hand mot hennes mun och den andra runt hennes midja. Men den här tjejen var stark och hade troligen tränat judo för plötsligt låg han på marken och hon sprang i väg och skrek.

Recensioner
bottom of page