top of page

Om mig

  Jag är en äldre man som funnit tjusningen att skriva berättelser och nu vill jag dela med mig av dem för ett billigt pris.
Jag har länge funderat på att skriva något men det var först när jag fick se och laddade hem ett datorprogram om bokskrivande som jag kom igång .
Där började jag fylla i vilka personer jag ville ha med och så småningom började historien utvecklas. Den första kallar jag Elena
Sedan blev det en roman till med samma huvudpersoner och den kallar jag Linda.
Den tredje roman i trilogin om Klas och Elena kallar jag för Bortförda.

Fjärde roman Viskningen, har fått nya huvudpersoner, Emil och Tessa som även är kvar i femte romanen, Enslingen på Knis

Sjätte romanen, Attentat, har blivit men nya huvudpersoner, Jimmy och Emma.

Sjunde romanen handlar om två tvillingpojkar som separeras som små och vi följer deras livsöden tills de av en slump återförenas.

Åttonde romanen handlar om en ung tjej med trasslig uppväxt med sin alkoholiserade mamma, som vid femton års ålder får nog och rymmer till Stockholm där hennes liv förändras.

I min nionde roman råkar en far och dotter bli skeppsbrutna och vi följer deras kamp medan mamman och dotterns pojkvän tar upp sökandet.

Tionde romanen handlar om samma familj som i föregående och den här gången köper de ett hemsökt hus.

Elfte romanen handlar om en våldtäktsman och mördare som en kvinna med hjälp av en ung juridikstuderande försöker avslöja efter att hennes man blivit häktad för brottet.
 
Nu kan du läsa de första kapitlen gratis och om du vill läsa vidare så finns de att köpa för en billig peng.

Nu finns mina romaner även som ljudböcker.

 


Tommy

bottom of page