top of page

Välkommen

Läs en ebok eller lyssna på en ljudbok!
Här presenterar jag mina romaner som jag skrivit på äldre dar.
 De tre första fullbordar en trilogi med Klas och Elena i huvudrollerna. Sedan dess har det blivit åtta romaner till med spänning, romantik och måbra

Klicka på en bok för mer information!

Böckerna finns endast som epub för e-bok och som Mp3 för ljudbok.
De finns nu även på de flesta abonnemangstjänster där du laddar ner deras egna appar för att läsa och lyssna.
Storytel, Nextory och Bookbeat har en gratis provperiod på mellan 7 och 30 dagar.

I den första ELENA blir Klas blixtföräskad i en exotisk skönhet och efter att de blivit ett par och hon berättat om sin mörka bakgrund så försvinner hon plötsligt. När han börjar söka så tar det honom till ett riktigt äventyr i Sydamerika.

cover-Elena.jpg

Nytt!

 
  Min roman
 SAKNADE
TILL HAVS
  i ny utgåva.
 
 
  Provläs HÄR 
 
  Provlyssna HÄR
 
cover-sakn.jpg
 
 
I min andra roman LINDA är det Klas dotter och hennes pojkvän som spårlöst försvinner från en semesterort i Spanien och Klas och Elena åker dit för att söka. Letandet tar dem så småningom vidare mot Afrika.
cover-linda.jpg
BORTFÖRDA är den tredje i trilogin med Klas och Elena och där får de besök av en förtvivlad kvinna. De beslutar sig för att hjälpa henne även om de måste åka till ett av Afrikas farligaste länder.
coverBortf.jpg
 I den fjärde romanen är det unga paret Emil och Tessa huvudpersoner, som efter att fått en viskning och en nyckel av en döende man spårar upp en nazistgömma. Men de är inte ensamma om att söka efter skatten  men de får oväntad hjälp av Jonas som arbetar för Israels underrättelsetjänst..
cover-viskningen.jpg
 Den femte är en fristående fortsättning med samma huvudpersoner. Den här gången ringer Jonas från Dalarna och vill ha hjälp med ett nytt fall. Men när Tessa och Emil kommer dit så är han spårlöst försvunnen. Där börjar ett nytt äventyr för det unga paret.
CoverEnslingen-sm.jpg

 

 Min sjätte roman handlar delvis om terrorism och är med andra huvudpersoner, Jimmy och Emma.

En stor del av handlingen utspelar sig i Irak där Emma råkar ut för flera attentat men som sedan får hjälp av Jimmy och hennes bror.

 
 I sjunde romanen får vi följa två tvillingpojkars öde efter att de blivit separerade som unga efter en katastrofal händelse i deras by i Vietnam. En av pojkarna blir adopterad och den andre blir kvar i resterna av byn och båda tror den andre är död.
Tvill-sm.jpg

 Min åttonde roman handlar om en flicka med svår uppväxt som rymmer till Stockholm där hon efter några dagar på gatan får kontakt med ett vänligt syskonpar som tar hand om henne. Där börjar ett nytt liv och så småningom blir hon en firad sångerska.

cover-enkelbiljett.jpg
 
Min nionde roman handlar om en far och dotter som ger sig ut på en segeltur i skärgården och råkar in i ett fruktansvärt åskväder. Exhustrun och dotterns pojkvän tar upp sökandet efter att de inte hörts av på flera dagar medan pappan och dottern försöker överleva på en liten kobbe.
cover-sakn.jpg
 Min tionde roman är en fristående fortsättning på Saknade till havs, och handlar om när familjen Fredriksson köper ett gammalt hus. När de börjar renovera så händer konstiga saker på nätterna och de börjar tro att huset är hemsökt. En bok som passar även för dem som är intresserade av husrenoveringar eller intresserad av musikaliska ungdomar.
HusetHell-sm.jpg
 Min elfte roman har både en mörk och en ljus sida. Vi följer en brottsling på samma gång som vi följer de som försöker avslöja honom.
Efter ett hemskt brott i deras lilla stad blir en högstadielärare arresterad på goda grunder. Men hustrun som är övertygad om att han är oskyldig försöker få fram sanningen med hjälp av en ung juridikstuderande. .
Gemini-sm.jpg

Hur läser man e-böcker?

Det första man ska göra är att ladda ner en eboks-läsare.

För att läsa på datorn finns flera bra alternativ. Om du använder Firefox att surfa på,

så finns ett tillägg att ladda ner för att läsa eböcker i browsern. Även Google Chrome

har tillägg att installera.
 

Instruktioner finns HÄR!

En annan läsare för Windows är Calibre som kan laddas ner HÄR!

 

För surfplattor och mobiler med Android finns många läsare, men mina favorit är

ReadEra. Den laddar du ner  gratis från Google Play. Bluefire funkar  med iPad

och iPhone och laddas ner från Appstore.
Med ett abonnemang på Nextory, Storytel, Bookbeat eller Bookmate, får du tillgång

till deras egna appar.
 

Det går även att läsa böckerna på Kindles läsplattor, men då får du gå till någon av

nätbokhandlarna som säljer mina böcker.

bottom of page