top of page

Bortförda

Elena
coverBortf.jpg

I BORTFÖRDA får Klas och Elena besök av en ung kvinna som desperat försöker få hjälp. De grips av hennes berättelse och beslutar sig för att hjälpa henne. Det blir ett nytt äventyr i ett av Afrikas farligaste länder.

"När jag klivit av spårvagnen såg jag tre svartmuskiga män sitta på en bänk. De stirrade oblygt på mina ben där jag kom i kort kjol. Jag skyndade mig förbi och gick raskt mot mitt hyreshus med en krypande rädsla i maggropen. Och när jag tittade bakåt såg jag männen följa efter. Då blev jag riktigt rädd och började springa men snart hörde jag springande steg närma sig. Jag sprang för livet med blev upphunnen mittför parken. När de tog tag i mig skrek jag, men en av männen satte sin hand för min mun så det blev bara ett gnyende. Jag sprattlade och skrek när de drog in mig bland buskarna och tryckte ner mig på marken....."

 

 

"Sedan klev hon upp ur diket och trippade mot vakten medan hon gnydde.

- Help me please, sa hon och pekade på snigeln på foten.

Vakten bara gapade och stirrade på den nakna vackra kroppen och inte förrän hon var framme tittade han ner på foten hon pekade på. Det var tillräckligt för att Elena skulle hinna svinga klänningen med sten mot hans bakhuvud. Hon träffade perfekt och vakten stöp i backen utan ett ljud. Bara jag inte slog ihjäl honom, tänkte hon medan hon lossade repet från klänningen och snabbt knöt ihop vaktens händer bakom ryggen...."

Recensioner

 

Wendela Guerreiro Rahm

♥♥♥♥♥

"Underbar bok, så spännande skrivet av Tommy. Jag vill verkligen rekommendera att ni läser den."

Ann-Brith Wallman

♥♥♥♥♥

"Bra"

Boookmate: Tessa

"Spännande...gillade också de erotiska inslagen"

Bookmate: Anna

"Spännande, rolig, sexig"

bottom of page