top of page

Linda

cover-linda.jpg

LINDA är en detektivroman med samma huvudpersoner som i Elena. Den här gången är det Klas dotter Linda som försvunnit tillsammans med sin pojkvän på en semesterresa. Klas och Elena ger sig iväg för att söka och det tar dem både till Spanien och norra Afrika.​

​ "Klas uppbådade sina sista krafter och tryckte till samtidigt som Elena också tryckte på med händerna och äntligen välte stenen. Hon var först att kliva över stenen och bländades av ljuset när hon kom ut. Efter kom Klas och kisade med ögonen. De såg en grupp låga träd runt hålan de kom ut i och genom stammarna såg de en dalgång.

När Klas tog ett steg framåt snubblade han över något och det hördes ett gnyende från marken. Han trodde han trampat på något djur men när han såg ner såg han en kropp i fosterställning.

- Det ligger någon här, sa han förbluffat."

 

 

"Plötslig hördes en smäll och ett vinande.

- De skjuter, skrek Klas. Ner på golvet!

Klas hukade sig ner medan de andra försökte krypa ihop på golvet.

- Jag såg en låda spik i bagaget, sa Kasim. Jag ska försöka få tag på den.

Snart hade de kört förbi huset där de bodde för Klas vågade inte stanna och svänga in. Kasim hade fått upp ett hål i klädseln vid armstödet i mitten och stuckit in armen och kände med handen. Ännu några skott svischade förbi och Klas såg att de inte var långt bakom. Kasim kände äntligen spiklådan med fingertopparna och lyckades dra den närmare så han fick fatt om den och tog in den genom hålet. Då splittrades bakrutan och tjejerna skrek. Klas kände det svida till i högerarmen men brydde sig inte utan koncentrerade sig på körningen."

Recensioner

 

Wendela Guerreiro Rahm

♥♥♥♥♥

"Det bästa jag läst, så underbar författare Tommy är. Jag rekommenderar verkligen denna bok."

Ann-Brith Wallman

♥♥♥♥♥

"Bra"

Boookmate: Tessa

"Mycket bra"

Bookmate: Anna

"Mycket bra!!"

Bookmate: Nilla

"Gillade den väldigt mycket..."

bottom of page